Kooijmania_logo_164_34.jpg
    Dienstverlening      
 

Wat ik voor u kan doen ...

Binnen het spanningsveld van bezuinigingen, veranderende wetgeving en de burger centraal, is een goede informatievoorziening cruciaal. Het benutten van de mogelijkheden voor inrichting, beheer en gegevensuitwisseling met ketenpartners, draagt bij aan efficiŽnt en effectief gebruik van informatiesystemen.

Met gedegen kennis van CiVision Samenlevingszaken (voorheen szwNet), van de firma PinkRoccade Local Government kan ik u van dienst zijn. Applicatiebeheer, waaronder proces- en documentinrichting, het genereren van management informatie, implementatie van de CAK koppeling, bulkverwerking, en aanpassingen aan de gemeentelijke rulebase, behoort dan ook tot de mogelijkheden bij gemeenten die ook van dit systeem gebruikmaken.

Met de decentralisaties per 1 januari 2015 is ook het iWmo (en iJw) berichtenverkeer beschikbaar gekomen. Door mijn betrokkenheid bij de integrale ketentest eind 2014, goede samenwerking met PinkRoccade Local Government en succesvolle implementatie van het iWmo berichtenverkeer binnen de gemeente Best, kan ik ook andere gemeenten hierbij ondersteunen.

Kennis van SQL draagt bij aan succesvol applicatiebeheer van CiVision Samenlevingszaken. In relatief korte tijd ben ik in staat de benodigde basiskennis aan te leren.

... en in welke vorm

Natuurlijk is inzet op basis van een inspanningsverplichting ("uurtje, factuurtje") mogelijk, maar een overeenkomst op basis van een resultaatverplichting ("no cure, no pay") is ook zeker bespreekbaar.